Vaskeliste

Revidert vaskeliste for Misjonskirken 2014 (+januar 2015)

Uke nr

Vaskelag

1-7/9

Leif og Wenche Mathisen, Bjørg og Yngve Brosstad, Kristin Aurlien, Fred Mehlum Karlsen

15-21/9

Knut og Lena Moholt, Lisbet Lerum, Svein Gulbrandsen, Tor Kristiansen

29/9-5/10

Jorid og Dag Tvedt, Marit Grimsgaard, Margareta Nicklasson, Jan Erik Hanseen

13-19/10

Susan og Dag Brosstad, Jorid og Andrè Torkveen, Knut Ihlen Tønsberg

27/10-2/11

Toril og Terje Vatlum, Laila og Magnar Lie, Sølvi Lyngroth

10-16/11

Henning og Gro Korsmoe, Benedicte og Lars Råmunddal,

Anne og Geir Kippenes, Kari og Tore Henriksen

24-30/11

Ole Petter Solheim, Irene Berggren, Kari-Anne og Rune Andreas Høybråten Småland, Heidi Brosstad, Ingrid Brosstad

8-14/12

Anne Kathrine Sørensen, Egil Myklebust, Jon Skaro, Anne Siri Greenquist, Harald Thingelstad

22-28/12

5-11/1

Knut og Lena Moholt, Lisbet Lerum, Svein Gulbrandsen, Tor Kristiansen

19-25/1

Jorid og Dag Tvedt, Marit Grimsgaard, Margareta Nicklasson, Jan Erik Hanseen

2-8/2

Susan og Dag Brosstad, Jorid og Andrè Torkveen, Knut Ihlen Tønsberg

Instruks for vasking. Denne henger på skapet for renholdsutstyret på grovkjøkkenet.

Studer denne før du skal vaske neste gang og bli enig innad i vaskelaget om hvordan dere fordeler jobben.

Det hyggeligste er så klart å være sammen om renholdet.

Koordinator. Hvert vaskelag har en koordinator (rødt navn) som personene i vaskelaget kan henvende seg til for å koordinere renholdet.

Hvert vaskelag har ansvar for renhold i hele perioden som står angitt.

Koordinatoren for vaskelaget sjekker om det er utleie i perioden på utleieoversikten som henger på

oppslagstavla i yttergangen. Vaskelaget har ansvar for at det er det er ryddig og rent før utleie.

Dersom du ikke har anledning til å vaske må du enten bytte med noen andre eller leie noen til å ta jobben for deg. Husk å orientere de andre på vaskelaget som du vasker sammen med.

Spørsmål vedrørende lista og renholdet kan rettes til husteamet v/Yngve Brosstad, mob. 99165878

Vikarliste – Renhold i kirken 2014:

Vikarene skal ha betalt 250 kroner om de vasker for en person – og 500 kroner om de vasker for et ektepar. (dobbelt så mye å vaske) Det er viktig at vikarene får grundig beskjed om hvilke rom de skal vaske. Man kan ikke alltid regne med at vikarene har anledning – så derfor har vi flere på listen. Men man bør alltid være tidlig ute med å kontakte en vikar for å avtale. Betaling avtales direkte med hver vikar. En slik løsning er ikke skattepliktig.

Husk også å informere koordinator på vaskelaget – om du leier en vikar for deg.

Vikarlisten høsten 2014: (alfabetisk rekkefølge sortert på etternavn)

* Heidi Brosstad, mob: 47 80 97 19

* Ingrid Brosstad, mob: 97 00 40 52