Leie Misjonskirken?

Skal du arrangere Årsmøte? Konsert? Kurs? Jubileum? Konfirmasjon? Bursdag?

Misjonskirken på Alværn ligger sentralt på Nesodden, og er mye utleid til både organisasjoner og privatpersoner.

Vi kan tilby ulike leiemodeller, ta kontakt for forespørsler og priser.

NB! alle form av alkohol og røyking er ikke tillatt i kirkebygget.

ungdomsrom3.jpg
Ungdomssalen: Unikt rom med særpreg. Naturfjell i lokalet og flere små scener gir gode muligheter for en kreativ sjel.Rommet er mye brukt til f.eks: barnebursadager, fester, møterom o.l.Mulighet for videokanon og lerret i salen på forespørsel.

Peisestue/lillesal:  Vår hyggelige peisestue er vårt mest utleide rom. Her er det store vinduer som slipper inn lyset, og mulighet for utgang rett ut i en usjenert hage på varme sommerdager. Peisestuen har en café-avdeling og en avdeling med spise/konferansebord. Mulighet for skillevegg om man vil dele opp salen. Fastmontert lerret på endevegg gir mulighet for bruk av videokanon.

Passer for selskap/samlinger opp til 40-50 personer.

Hovedsal: Kirkerommet er vårt største rom og med mange muligheter! Her er det fullt lydanlegg og lerret med mulighet for videokanon. En stor scene gir også mange muligheter. Mulighet for å åpne skillevegg mot peisestue og på den måten skape et unikt fest&møtelokale. ca 100 sitteplasser i Hovedsal, men med åpen løsning mot peisestue kan man holde kurs/konferanse for ca 150 personer.

Vi har også et eget lite barnerom for de som ønsker å la barna leke litt skjermet fra det som ellers måtte skje. Barnerommet har vinduer inn mot hovedsalen vår, og legger på den måten til rette for at de voksne kan være med barna samtidig som de får med seg hva som skjer i salen

Mulighet for lydoverføring fra hovedsal og inn i barnerom, peisestue og kjøkken!
Slik går ingen glipp av hva som skjer.
Vi har egen parkering utenfor kirken med plass til ca 20 biler, og det er også flere parkeringsmuligheter i nærområdet.

Ta gjerne kontakt for å avtale en uforpliktende befaring av lokalene våre, vi er fleksible og hjelper deg til å finne gode løsninger!.

Utleieansvarlig er Ole Petter Solheim, og du kan nå han på epost: leie@misjonskirken-nesodden.no  eller ved å sende inn skjemaet under.
Du kan også ringe kirken på: 66 91 84 13. (Telefontid er tirsdag-fredag fra kl 10-15.)

Velkommen til en hyggelig leieopplevelse i Misjonskirken på Nesodden !

barnerom.jpgungdomsrom2.jpgpiano.jpg

Send en Leieforespørsel!

Her kan du kontakte oss uforpliktende om du vil ha mer info eller sjekke om en dag er ledig.