Ungdomsarbeidet Connect

Connect er ungdomsarbeidet i menigheten, av og for ungdommer. Vi samles annenhver fredag i ungdomsrommet i kjelleren av Misjonskirken. Her kan du være deg selv og være del av et godt fellesskap. Alle kan bli med.

En typisk kveld starter med Pre-Connect kl. 19.00. Her ønsker vi å samles og sette fokus på Gud igjennom en liten andakt, litt bønn og kanskje en lovsang eller to. Pre-Connect har også alltid en konkurranse. Dette er åpent for enhver som ønsker å ta del. Kl. 19.30 åpner caféen vår U.Café, hvor vi selger alt fra smågodt, popcorn og brus til deilig smoothie, milkshake og kaffe. Resten av kvelden er åpen for fri aktivitet, leker, latter og gode samtaler. Vi har blant annet billiard, bordtennis, fotbalbord, playstation og mye bra brettspill.

I tillegg til fredagskveldene arrangerer vi også spesielle ”happenings” et par helger i løpet av året. Eksempler på slike happenings kan være overnattingstur, utflukt, festival eller leir.

Vi ønsker at Connect skal være:

• Et aktuelt og inkluderende møtested
  • En plass der man kan bli bedre kjent med og erfare Gud
  • Et sted hvor en kan utforske, utfordre og vokse i tro
  • En plass man kan komme som man er!
    Her ser, verdsetter og respekterer vi hverandre.
For oppdatert informasjon om Connect :

• Trykk på facebook linken under:

• Instagram: Connect.u

Connect er i hovedsak rettet mot ungdom i ungdomsskolealder.

Har du spørsmål ta kontakt med ungdomsarbeider Heidi

Du er hjertelig velkommen!