Maxoz - søndagsskolen i Misjonskirken!

Maxoz
Maxoz er søndagsskolen i Misjonskirken Nesodden. Vi samles omtrent to ganger i måneden i barne- og ungdomsrommet i kjelleren av kirken. En vanlig samling på Maxoz består av sang, undervisning, konkurranse og hobbyaktivitet.

Søndagsskolen ledes av to team bestående av både ledere og hjelpeledere. Hovedledere på Maxoz er Heidi Brosstad, Astrid Solar og Michelle Korsmoe Hansen. Disse har et hjerte for barn og arbeider for at barna skal bli kjent med Jesus slik at de kan vokse i tro og kjærlighet til ham.

Opplegget passer best for barn i alderen 5-12 år. Fra 12 år og oppover kan man være med som hjelpeleder.

Når?
Vi deltar på den første delen av gudstjenesten som starter kl. 11.00. Etter omtrent ti minutter toger Maxoz ned i sine lokaler i kjelleren, mens Mini-Maxoz går på barnerommet og starter sitt opplegg der.

Har du spørsmål ta kontakt med Heidi Brosstad